Teamplayers informatiebrief

Beste student,

Wij bij Schoolsport Bouwlust houden onszelf bezig met allerlei verschillende activiteiten. Wij houden ons bezig met het opstellen van het naschools sportaanbod. Dit naschools sportaanbod wordt ieder jaar uitgebreid met een nieuwe sport. Deze sport wordt door jouw opgezet, als JIJ je NU inschrijft voor dit teamplayers project.

Wanneer jij je inschrijft voor deze stage ben jij een stagiair voor Schoolsport Bouwlust. Dit zijn 6 scholen die nauw samenwerken met elkaar om alle kinderen in de scholen te laten sporten. Je loopt stage voor de projectleider van Bouwlust Schoolsport, dat is Dion van Splunteren. Tijdens deze stage ben je bezig met het uitbreiden van de naschoolse sportactiviteiten. Je bent ook bezig om een onderzoek uit te voeren over de sport interesses van de kinderen van deze scholen.
Tijdens deze stage ben jij bezig met het begeleiden van het naschoolse sportaanbod, hieronder vallen paardrijden en kinderfitness en je bent bezig met het uitbreiden van het naschools sportaanbod met een nieuwe sport. Ook ben je bezig met een onderzoek naar het dikke kind.

Wat kan jij verwachten:
Een leuke werkplek
Leuke en uitdagende stageopdrachten
Een leuke teamplayersgroep om mee te werken
Wat wordt van jouw verwacht:
Je begint met enthousiasme aan de stage
Je bent vrolijk
Je bent een echte teamplayer!
Schrijf je snel in!!

Tot snel!

Met vriendelijke groet,
Het Schoolsport Bouwlust stageteam

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *